Onboarding

Vi hjälper dig att genomföra ett lyckat projekt

Vi har den erfarenhet och kunskap som garanterar ett lyckat projekt.

Vi hjälper dig att genomföra ett lyckat projekt

Vårt team hjälper dig!

Analys och kundbehov

Vårt team tar tillsammans med dig fram en plan för hur ni vill använda Project Office. Vi utgår från era behov och er organisation.

Projekt­ledning

Vi håller vad vi lovar. Inga överraskningar och obehagliga merkostnader. Med vår beprövade arbetsmetod med rutiner kan ni vara trygga i att vi håller både budget och tidtabell. Vi kör igång projektet, ni får ett dedikerad projektledare och tillsammans tittar vi på den kunddata ni har och vad ni vill lägga in i Project Office.

Följande delar tittar vi på.

- Kundregister
- Artikelregister
- Administratörer
- Användare
- Rättigheter
- Offert och mailmallar
- Villkor för avtalstexter

Utbildning

Vi lär er allt. Om ni lär oss först. Med undervisning anpassad till era processer kommer ni snabbt i gång och får snabbt en ROI. När installationen är klar utbildar vi användagrupperna i hur varje grupp skall använda Project Office. Efter den generella utbildningen bokar vi individuella samtal om behovet finns.

Kommunikation

Vi talar om vad vi gör. Vi är transparenta med alla steg och döljer inget. Ni kan vara trygga i att vi engagerar och involverar alla som behöver.

Förändringsarbete

Vi anpassar oss efter era behov. Vi förstår de utmaningar som kan finnas med ett nytt affärssystem och stöttar er hela vägen.

Support

När allt är klart kommer vårt supportteam hjälpa er att besvara frågetecken och funderingar kring hur just ni använder Project Office.

Översikt