Starta digitaliseringen av din verksamhet idag!

Prova Project Office ERP kostnadsfritt i 30 dagar!

Med Project Office ERP digitaliserar du hela din affärsprocess – från första kundkontakt till försäljning, offerering, projekthantering och fakturering!

Starta din kostnadsfria 30 dagars testperiod

Ja tack, jag vill testa!

Är du nyfiken på hur Project Office kan hjälpa dig att bygga ditt företag?

Starta en kostnadsfri testperiod av Project Office ERP!
Du är inte bunden att forsätta något avtal efter testperioden.

Så tycker våra kunder

”Samling Näringsliv har valt Project Office som sitt CRM-system, inte bara för att det är en lätthanterlig programvara och en bra plattform för att öka vår projektledningsförmåga, utan framför allt för det kundfokus som företaget har. Det är en personlig service som tilltalar oss väldigt mycket. Vi behöver inte vara oroliga för att ställa så kallade 'dumma' och som vi tycker 'okunniga' frågor. Vi känner att vi utvecklar vår förening och vår kommunikationsprocess.”

Peter Vomacka
peter.vomacka@samlingnaringsliv.se
Samling Näringsliv

Ska vi berätta mer?

Project Office är ett verksamhetssystem för hela din affärsprocess – från snabba och proffsiga offerter till projektplanering, tidregistrering och fakturering – allt på ett ställe.

Säljstöd och CRM för säljare

I CRM arbetar du med ditt kundregister som utgångspunkt. Varje kund får ett kundkort där alla kundens aktiviteter finns presenterade.

En digital offert skapas direkt i systemet och bygger på de produkter som finns inlagda. Den skickas i ett mail till kunden för godkännande via bifogad länk.

Projekthantering för företaget

När en offert är godkänd blir projektet en beställning. Projektledaren planerar in projektet så varje medarbetare ser sina uppgifter. Alla resurser ser dokument och projekt­beskrivningar för vad som skall göras.

Ekonomi och fakturering

Du har en tydlig sammanställning av den tid som läggs i projektet, så det går att analysera vilka delar som tar mest tid. Du kan jämföra den arbetade tiden med den offererade priset och se till att det finns lönsamhet i projekt.

Med Project Office kan du vara snabb att fakturera och du har tack vare sammanställningen alltid koll på vilka ordrar som är fakturerade.1