Integration av Fortnox

Project Office & Fortnox

Project Office och Fortnox hjälper dig som företagare att förenkla och effektivicera ditt företagarliv.

Vi tar ditt företagande till nya höjder!

Vi integrerar följande delar i Project Office

Allmänt

Vår utgångspunkt och grunden i vår integration är att medarbetarna skall ha ett verksamhetssystem med korrekt data som kommer från huvudsystemet i detta fallet Fortnox. Vi tror också att alla inte skall in i Fortnox. Det dagliga arbetet  görs i Project Office.

Kundregsiter

Grunden i alla kunddata är ditt kundregister. Det lägger du självklart in i Fortnox till att börja med. Därefter importerar du detta enkelt vi API direkt in till Project Office. All kunddata och kontaktpersoner hämtas till egen flik.

Artikelregister & Prislistor

De artiklar och prislistor du lägger upp i ditt Fortnox hämtas in till Project Office. Den relativt sparsamma artikeldatan kompletteras med mer innehåll såsom beskrivning och möjlighet att definera om priset är löpande eller ett fastpris. Denna artikeldata är det som sedan hamnar på offerten och följer även med till projektet och till faktura. Samma info hela vägen helt enkelt.

Avtalshantering

Om du arbetar med löpande avtal såsom licenser eller abbonemng använder du säkert den avtalfakturering som finns i Fortnox. Det vi gör är att göra den lite bättre och visa kunden samtliga avtal i ett lättilgångligt gränssnitt.

Fakturaunderlag & Fakturor

Alla offerter och projekt små som stora genererar alla fakturaunderlag. På ett enkelt sätt administrerar du dessa. I vår fakturaplanering skapar du delfakturor eller fakturerar hela underlaget. Dessa skickar du sedan till Fortnox som sedan ekonomiavdelningen skickar till kunden och bokför.

 
Fortnox_logo

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se.

 

Om Project Office

Applikationsbeskrivning

Project Office är ett affärssystem som löser det många system inte gör. Vi levererar ett system där kunddata, offerter, försäljning, projekthantering, fakturering och kundundersökningar finns i ett system.

Vi integrerar följande delar

  • Kundregister
  • Kontaktregister
  • Artikelregister
  • Fakturaunderlag och fakturering
  • Avtalshantering

 

 

Reaxcer väljer Project Office

" All kunskap om kunder, relationer och affärer på ett och samma ställe. Ingen information som är personberoende.!

- Vi behövde bli bättre på kundvård och jobba mer professionellt med kundkontakt och uppföljning. Helt enkelt bli mer effektiva genom hela affären, säger Michael Schahine, vd på Reaxcer.

Michael Schahine
CEO

Reaxcer AB
www.reaxcer.se

 

Robin_Klase

" Ökad effektivitet, bättre kontroll och mindre administration."

- Vi har blivit mycket mer effektiva och då är vi bara i början av detta. Jag skulle gissa att när vi blir mer varma i kläderna och fått alla bitar på plats så har vi minimerat allt administrativt arbete med över 50 %, säger Robin Klase.

Robin Klase
Eftermarknad

Purac AB
www.purac.se

 

Steg 1

Införskaffa Fortnox Integration med annat system.

Integration mellan Project Office och Fortnox

Steg 2

Anpassa -> Import/Export -> Genrera ny åtkomstnyckel

Steg 3

Logga in som Administratör

Steg 4

Godkänn behörighet

Steg 5

Koppla tex till Kunder. ( Detta kopplar du i varje del du vill importera )